Op deze pagina treft u een overzicht aan van de in Nederland actieve natuurvoedingsconsulenten, deskundigen en specialisten.

Joda Dani – Biologische fruitteelt

Adviezen over biologische fruitteelt, daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Analyses, het opstellen van een bedrijfsplan en de concrete uitwerking. Ervaring (8 jaar) heb ik opgedaan in mijn biologisch opgezette boomgaard in het zuiden van Frankrijk (Montauban). Onze produkten: appels, pruimen en walnoten.

Joda Dani
www.biologisch-eten.nl info@biologisch-eten.nl

Johan Vriese

Voorlichting op scholen over natuur- en biologische voeding

Ik verzorg complete cursussen en voorlichtingsdagen gericht op kinderen in de leeftijd van 8-10 jaar. Scholen kunnen in overleg met mij een werkplan opstellen zodat de kinderen een actieve bijdrage kunnen leveren. Voorlichtingsmateriaal is aanwezig. Ik werk in Utrecht en omgeving.

Johan Vriese
Voor inlichtingen: johan@natuurvoedingsconsulenten.nl

Li Kyriakou

Natuurvoeding- en dieetadviezen, schoonheidsbehandelingen, electrolipolyse.

Health Diet Center
Walenburgerweg 84
3033 AH Rotterdam

010-4331746

www.healthdietcenter.nl
info@healthdietcenter.nl

Jorda holistisch voedingsadvies

Voeding en Gezondheid & Holistisch Voedingsadvies

Een Holistisch voedingsconsult is als een zoektocht. Geen twee mensen zijn namelijk hetzelfde. Wat voor de een goed is, hoeft niet goed te zijn voor een ander. Daarom kijk ik niet alleen naar de klacht(en) waarmee je komt, maar vooral naar jou, als persoon. Catering door geheel Nederland op basis van natuurvoeding en streekproducten.

info@natuurvoedig-advies.nl